Yleinen

Tammikuun treenit

Aloin vuoden alussa alkaa pitää kirjaa treeneistäni hieman tarkemmin Excelissä. Päätin seurata lähinnä eri lajeihin käytettyä aikaa, koska sisäpyöräilyssä ei kilometrejä juurikaan kerry 😀

Tammikuun ajankäytön jakauma
Juoksu 15 %, pyöräily (ulkona) 6 %, pyöräily (sisällä) 21 %, uinti 27 %, voimaharjoittelu 4 %, kehonhuolto 9 %, Rengastrapetsi 15 %, hiihto 3 %.

Yhteensä treeniä kertyi tammikuussa noin 28 tuntia. Siitä suurin osa kului näköjään altaassa ja pyörän selässä. Juoksua tuli tosi vähän verrattuna esimerkiksi viime vuoden tammikuuhun. Silloin kilometrejä kertyi pitkälti toista sataa, tämän vuonna ainoastaan 28. Viime vuonna tosin tähtäsin Rigan maratonille, joten luonnollisesti juoksua oli silloin ohjelmassa enemmän.

Hiihtoa ei tänä talvena ole pahemmin päässyt harrastamaan. Olisihan meillä täällä Imatralla ensilumenlatu, mutta en ole sinne raaskinut ostaa hiihto-oikeutta, koska en kuitenkaan ehtisi ladulle montaa kertaa viikossa. Toivottavasti lunta saataisiin vielä tälle talvelle sen verran, että luonnonlumiladuille pääsisi. Yhden hiihtolenkin kävin loppiaisena Tahkolla heittämässä, joten saatiin tilastoon vähän hiihtoakin 🙂

Uimassa olen käynyt pari kertaa viikossa. Toinen uintikerta on yleensä aikuisten tekniikkatunti, jossa uidaan kaikkia lajeja. Toinen kerta on sitten ollut omatoiminen harjoitus, jossa olen yleensä tehnyt potkuharjoituksia ja uinut matkaa.

Maastopyöräilemässä.

Pyöräilyt olen tehnyt pääsääntöisesti salilla wattbikella tai kotona telineessä. Kerran saimme aikaiseksi miehekkeen kanssa käydä maastopyöräilemässä. Sitä voisi harrastaa kyllä useammin, tahtoo vaan olla viikonloput niin täynnä muuta ohjelmaa ja viikolla illat pimenevät jo ennen kuin ehdin töistä kotiin.

Mutta onneksi päivät alkavat jo pidentyä ja illatkin valoistua. Jos pääsisi hieman useammin nauttimaan lähiseudun mahtavasta polkuverkostosta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s